Deze 7 keuken investeringen zijn écht de moeite waard naar nieuws overzicht

08 September 2020

1. Walk-in voorraadkast
De een droomt van een walk-in kledingkast, maar in een walk-in voorraadkast heb je alle vrijheid om spullen overzichtelijk op te slaan. Het is echt perfect. Je hebt genoeg ruimte voor allerlei soorten eten, kruiden en drinken.

Nu kun je met een gerust hart voor meerdere dagen boodschappen doen zonder je zorgen te maken over de ruimte.

2. Een kookeiland
Heb je ruimte in de keuken voor een eiland? Ga er dan voor! Het is een perfecte manier om meer ruimte te creëren voor koken. Het is een goede plek voor apparaten als de vaatwasser, een koffiezetter of een wasbak. Bovendien ziet het er luxueus uit en kun je het kookeiland ook gebruiken als plek om aan te eten.

3. Luxe vaatwasser
Het is fijn om een krachtige luxe vaatwasser te hebben waar je lange tijd plezier van hebt. Probeer echt in dit apparaat te investeren, want je zult zien dat deze investering lekker lang mee gaat.

4. Aanrecht van natuursteen
Onder de keuken investeringen kunnen we je echt aanraden te gaan voor een aanrechtblad van natuursteen. Dit is een duurzaam stevig aanrecht dat er prachtig uit ziet. Wees wel voorzichtig met het gebruiken van bepaalde schoonmaakmiddelen want die kunnen de natuursteen nog wel eens aantasten.

5. Wandtegels
Wandtegels zijn onmisbaar in je keuken. De tegels bieden een verschil in textuur dat je keuken een interessantere ruimte maakt. Maar verder beschermt het je muur ook tegen vieze spetters van olie, andere vetten en etensresten. Het blijft zo een stuk mooier.

6. Krachtige kraan
Uit sommige kranen komt een klein zielig straaltje water waar je niks aan hebt als je de afwas wilt doen of een pan wilt vullen met water. Je kunt beter investeren in een krachtige kraan waar je makkelijk je spullen mee kunt schoonmaken.

7. Wijnkoelkast
Dit is dé investering wanneer je graag feestjes geeft of gewoon vaak vrienden en familie uitnodigt voor een borrel. Wijnflessen nemen veel ruimte in in je normale koelkast dus dan is een wijnkoelkast een goede oplossing.

Bron: https://roomed.nl/keuken-investeringen/ 

Delen op

Wil jij ook verkopen/verhuren? Contacteer ons